POLITICA DE VANZARE ONLINE A TITULARIZARE-DEFINITIVAT.RO

1. Accesul la Magazinul Online in vederea efectuarii unei Comenzi Online ii este permis oricarui potential Client care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona de la Vanzator unul sau mai multe Bunuri, cu respectarea prezentelor conditii si termeni.

2. Smart Perpetuu Conevtiv isi rezerva dreptul de a refuza accesul unor Clienti la o parte sau la toate functiile Magazinului Online si de a restrictiona procesarea si/sau livrarea unei Comenzi Online in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea Clientului Magazinului Online sau daca acesta are un comportament care poate prejudicia interesele Titularizare-definitivat.ro.

3. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Magazinul Online.

4. Titularizare-definitivat poate publica pe Magazinul Online informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre Vanzator sau de catre oricare alt tert cu care Titularizare-definitivat.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

5. Vanzatorul asigura acceptarea platii online cu cardul bancar fara a solicita plati suplimentare conform legislatiei in vigoare din Romania. in cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi tinut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Client in plus fata de pretul Bunului achizitionat, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de transfer ori de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda in care se efectueaza vanzarea. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

 

COMENZILE ONLINE -Livrare

1. Clientul poate efectua Comenzi Online in Magazinul Online, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Comanda Online va fi finalizata prin efectuarea platii de catre Client prin una dintre modalitatile acceptate de Vanzator si indicate in mod expres in Magazinul Online. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru respectivul Bun. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii Online, nu duce la inregistrarea unei comenzi si implicit nici la rezervarea automata a Bunului adaugat in cosul de cumparaturi dar neachitat.

2. Prin finalizarea Comenzii Online, Clientul confirma ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii Online. Prin plasarea unei Comenzi Online Clientul recunoaste in mod explicit ca respectiva Comanda Online implica obligatia Clientului de a achita ”suma totala de plata” indicata.

3. Prin crearea unui Cont si, dupa caz, finalizarea Comenzii Online, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil Vanzatorului, respectiv sistem automatizat de apel fara interventie umana, fax, e-mail, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

4. Bunurile cumparate prin intermediul Magazinului Online nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale. SMART PERPETUU CONECTIV isi rezerva dreptul sa limiteze achizitionarea Bunurilor la un numar maxim de Bunuri de persoana, numarul fiind liber determinat de catre SMART PERPETUU CONECTIV.

5. Vanzatorul poate cesiona drepturile si obligatiile sale si poate subcontracta o terta parte pentru onorarea Comenzii Online, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia din urma. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile contractuale.

6. Vanzatorul poate anula Comanda Online lansata de catre Client, cu notificarea concomitenta sau ulterioara a Clientului, fara a ii putea fi atrasa raspunderea pentru o astfel de actiune, in urmatoarele cazuri:

  1. neacceptarea Tranzactiei de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul platii online;
  2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SMART PERPETUU CONECTIV, in cazul platii online;

iii. datele furnizate de catre Client/Clienti cu ocazia accesarii Magazinului Onlinesunt incomplete si/sau incorecte;

  1. Vanzatorul poate considera in mod rezonabil ca prin accesarea Magazinului Online si lansarea Comenzii Online se urmareste un scop ilicit sau prejudiciabil;
  2. Oricare dintre termenii si conditiile expuse in prezentul nu au fost respectate intocmai.

COMENZILE ONLINE
1. Preturile Bunurilor afisate in Magazinul Online sunt in Lei

2. Vanzatorul va emite Clientului o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare conform legislatiei in vigoare pentru emiterea facturii de catre Vanzator.

3. Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii Online ce contine Bunuri vandute de Titularizare-definitivat.ro in format electronic (prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in Contul sau).

4. Bunurile livrate numite “Cursuri” sunt servicii specifice livrate in mediul online prin intermediul platformei Zoom ( https://zoom.us/ ). Aceste servicii sunt prezentate si livrate catre “Cumparator” ca Produse virtuale si reflecta in speta pentru fiecare dintre ele data si perioada acoperite de serviciul achizitionat. Fiecare “produs virtual” este valabil si poate fi folosit, numai in perioada detaliata in pagina de produs si in emailul de confirmare comanda. Dupa expirarea acelei perioade, serviciul nu mai este considerat in vigoare, acesta avand Statusul – Curs expirat ( produsul nu mai poate fi achizitionat).

4.1. Utilizatourul va putea alege Cursurile la care sa se participe, utilizand interfata siteului www.titularizare-definitivat.ro
4.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare training in parte!
4.3. Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie sa le completeze in campurile dedicate din sectiunea „Inscrie-te acum!”. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Smart Perpetuu Conectiv isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la curs.
4.4. In urma inscrieii, Smart Perpetuu Conectiv expediaza utilizatorului o factura proforma (care serveste totodata si drept confirmare a rezervarii locului la curs). Aceasta va fi expediata utilizatorului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in sectiunea „Date de facturare” a formularului on-line de inscriere!
4.5. Factura proforma se genereaza automat, astfel ca Smart Perpetuu Conectiv isi rezerva dreptul neconditionat, de a anula factura proforma si de a oferi explicatii utilizatorului la cererea acestuia!
4.6. Smart Perpetuu Conectiv nu garanteaza ca factura proforma va ajunge intodeauna la destinar. Cauzele pot fi legate de erori neintentionate ale Smart Perpetuu Conectiv, sau ale serverelor folosite! In cazul in care utilizatorul realizeaza inscrierea si nu primeste factura proforma la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat sa instiinteze Smart Perpetuu Conectiv pe adresa de e-mail contact@titularizare-definitivat.ro
4.5. Smart Perpetuu Conectiv face tot posibilul sa afiseze informatii clare privind desfasurarea cursurilor! Daca acestea nu sunt intelese de catre utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat sa contacteze Smart Perpetuu Conectiv pentru clarificari!
4.6. Smart Perpetuu Conectiv are dreptul de a modifica fara vreo notificare prealabila data de desfasurare a cursului, trainerul precum si locatia de desfasurare!
4.7. Utilizatorul are obligatia sa retina data la care are loc cursului la care s-a inscris, conditiile de acces la examen, programul de desfasurare precum si locatia. De asemenea, Utilizatorul are obligatia sa urmareasca site-ul www.titularizare-definitivat.ro pentru a se pastra la curent cu eventualele modificari.
4.8. In cazul in care Utilizatorul se inscrie la un curs, acesta are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe site pe pagina cursului selectat sau in cazul in care in pagina respectiva nu este mentionat nici un termen, intr-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai tarziu de data inceperii cursului. Neachitarea integrala a facturii proforme pana la aceaste termene limita atrage dupa sine renuntarea de a participa la training!
4.9. Plata taxei de participare la curs, reprezinta confirmarea utilizatorului ca doreste participarea la training si totodata, faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta termenii si conditiile precum si ce anume include taxa de participare conform informatiilor afisate la fiecare curs in parte!
4.10 Durata unui Curs este de 4 ore – Data inceperii ( ora ) pentru fiecare sesiune este precizata individual, ea fiind comunicata atat pe website titularizare-definitivat.ro cat si in detalii confirmare Curs in momentul achizitionarii acestuia
4.11 Disponibilitatea accesarii unui Curs este de 4 ore pentru Cursurile individuale, acesta nefiind repetitive la nivel de informatii furnizate
4.12 “Cumparatorul” va avea la dispozitie in emailul de confirmare comanda, toate datele legate de Cursul pentru care a aplicat
4.13 Link-urile catre “Cursurile Zoom” se pot accesa in orice moment dupa confirmarea comenzii, dar vor fi active doar in momentul in care Sesiunea este deschisa de catre Administrator, conform datei programate pentru acel Curs